Even voorstellen:

Ik ben Elly Olivier en run sinds 1998 de Passage Hoeve, een dressuurstal in  Noord-Beemster. We zijn het bedrijf begonnen op Purmerenderweg 11 en in 2013 zijn we verhuisd naar nummer 14.
Hier hebben we een lekkere 20x60 binnenbak kunnen neerzetten, zodat het Hollandse weer geen spelbreker meer hoeft te zijn. De privélessen en het trainen van de paarden kunnen nu gewoon altijd doorgaan.
Daarnaast is er een 20 x 40  buitenbak,  een overdekte stapmolen, paddocks en weiland.

Ik ben gediplomeerd Orun-instructrice tot en met de 4e fase en het lesgeven zit mij in het bloed.

In de dressuursport heb ik inmiddels een aanzienlijk aantal paarden opgeleid en uitgebracht, van de klasse L tot en met de Zware Tour (zie wedstrijden) .  Ik ben meermalen en in verschillende klassen kampioen van Noord-Holland en in het bezit van de ruiterster.


Lesgeven is mijn grote passie en daarnaast train ik graag paarden voor mijzelf en anderen (vaak fokkers). 
Ik geef veel lessen op een aantal van mijn paarden die ik voorheen heb uitgebracht in de sport.  Het is heerlijk om ruiters de oefeningen te leren op deze goed opgeleide paarden.  Tevens geef ik lessen aan ruiters op hun eigen paarden. Het is ook mogelijk om bij ons binnen te trainen, bijvoorbeeld als het slecht weer is of je wilt trainen in een 20x60 rijbaan.


Momenteel hebben we op de Passage Hoeve in totaal 11 paarden staan.

Mijn huidige wedstrijdpaarden: Evidante (Zware Tour) en Jilenar (M1).

 

Sinds 2010 zijn wij een erkend SBB leerbedrijf. Jonge, enthousiaste leerlingen van de MBO-opleiding paardenhouderij of dierverzorging kunnen op ons bedrijf de kneepjes van het vak leren (voor meer info, zie webpagina 'erkend leerbedrijf').

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb