Voor de meest actuele ontwikkelingen, leuke foto's en wedstrijdverslagen:

WORDT VRIEND OP FACEBOOK (bij Elly Olivier), of

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Even voorstellen:

Ik ben Elly Olivier en run sinds 1999 een instructie- en trainingsstal in  Noord-Beemster genaamd de Passage Hoeve. Per 1 mei 2013 zijn we verhuisd van nummer 11 naar nummer 14 en hebben we een lekkere 20x60 binnenbak.

Ik ben gediplomeerd Orun-instructrice tot en met de 4e fase.

In de sport heb ik inmiddels een aanzienlijk aantal paarden opgeleid tot en uitgebracht in de Z2, ZZ-Zwaar en de Intermediare 1. Ik ben meermalen en in verschillende klassen kampioen van Noord-Holland en in het bezit van de ruiterster.


Lesgeven is mijn grote passie en daarnaast train ik graag paarden voor mijzelf en anderen (vaak fokkers). De helft van de lessen geef ik op mijn paarden B-one en Adante, de andere helft geef ik aan ruiters op hun eigen paarden. Het is ook mogelijk om bij ons binnen te trainen, bijvoorbeeld als het weer slecht is of je wilt trainen in een 20x60 rijbaan. 
We hebben uit mijn Z2 merrie Kadante inmiddels 5 veulentjes gefokt en 4 van deze paarden staan nog bij ons op het bedrijf. Adante en B-one worden ingezet in de privélessen, Cha cha cha hebben we helaas moeten laten inslapen, Evidante is ZZ-Zwaar en Finishing Touch loopt L-dressuur.

 

Sinds 2010 zijn wij een erkend SBB leerbedrijf. Jonge, enthousiaste leerlingen van de MBO-opleiding paardenhouderij kunnen op ons bedrijf de kneepjes van het vak leren.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb