Voor de meest actuele ontwikkelingen, leuke foto's en wedstrijdverslagen:

WORDT VRIEND OP FACEBOOK (bij Elly Olivier), of

VOLG ONS OP INSTAGRAM (passage_hoeve)

Even voorstellen:

Ik ben Elly Olivier en run sinds 1998 een instructie- en trainingsstal in  Noord-Beemster genaamd de Passage Hoeve. In 2013 zijn we verhuisd van Purmerenderweg nr. 11 naar nr. 14 en hebben we een lekkere 20x60 binnenbak.

Ik ben gediplomeerd Orun-instructrice tot en met de 4e fase.

In de dressuursport heb ik inmiddels een aanzienlijk aantal paarden opgeleid in de L tot en met de Zware Tour (zie tabblad wedstrijden). Ik ben meermalen en in verschillende klassen kampioen van Noord-Holland en in het bezit van de ruiterster.


Lesgeven is mijn grote passie en daarnaast train ik graag paarden voor mijzelf en anderen (vaak fokkers). De helft van de lessen geef ik op mijn eigen lespaarden (die ik voorheen heb uitgebracht in de sport), de andere helft van de lessen geef ik aan ruiters op hun eigen paarden. Het is ook mogelijk om bij ons binnen te trainen, bijvoorbeeld als het weer slecht is of je wilt trainen in een 20x60 rijbaan.

 

Sinds 2010 zijn wij een erkend SBB leerbedrijf. Jonge, enthousiaste leerlingen van de MBO-opleiding paardenhouderij kunnen op ons bedrijf de kneepjes van het vak leren.